HEAdlines

Τα βίντεο και οι φωτογραφίες που καταχωρήθηκαν απο φίλους της ιστοσελίδας θα ενεργοποιηθούν μέσα στην άλλη βδομάδα. Ο λόγος είναι ότι γίνονται κάποιες αλλαγές που θα βελτιώσουν την πλοήγηση της ιστοσελίδας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

[ 25/06/2011]

Τέτοιες μέρες το 2009 και 2010 είχαμε ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία, η αποφυγή του πρώτου προκριματικού λιγόστεψε την μεταγραφολογία, την μουρμούρα και δίνει την ευκαιρία στον Στοϊλοφ να μελετήσει δίχως πίεση τους μετεγραφικούς μας στόχους.

[ 02/06/2011]

Διαθέσιμα προς το παρόν μόνο υλικό απο τους αγώνες της τελευταίας δεκαετίας για τον θεσμό του πρωταθλήματος.

[ 02/06/2011]

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ

Αναζητήστε την προϊστορία των αγώνων με κάποια άλλη ομάδα.

Επιλέξτε Αντίπαλο & Διοργάνωση


Please select an item.

 

Newsletter

Πρόσθεσε το email σου για να λαμβάνεις τα μήνυμα τις ενημερώσεις της ιστοσελίδας.

Πρωτάθλημα 2010 - 2011

Με την διοικητική αστάθεια  κύριο χαρακτηριστικό ετούτης της χρονιάς και πρόεδρο του σωματείου μας από τον Μάιο - Δεκέμβριο τον Κυριάκο Κκούσιο, με κατά πολύ μικρότερο προϋπολογισμό και  προπονητή τον μη κάτοχο του απαραίτητου διπλώματος Guillherme Hoyos η ομάδα μας ξεκίνησε ελπιδοφόρα και αυτή την χρονιά.

 Η Ευρωπαϊκή πορεία γέννησε προσδοκίες που επαληθεύτηκαν μόνο τις πρώτες 6 αγωνιστικές. Με μια άδικη ήττα από τον ΑΠΟΕΛ και με 5 νίκες σε 6 ματς η ομάδα μας οδηγούσε την κούρσα του πρωταθλήματος. Από την μια το πρόβλημα με τον Hoyos από την άλλοι οι συνήθεις πλέον διοικητικοί τριγμοί και υποσκάψεις σε συνδυασμό με το ανεπαρκή ροστέρ οδήγησαν την ομάδα μας σε πρωτοφανής κινδύνους. Μείναμε 9 αγωνιστικές δίχως νίκη. Το συμβούλιο Κυριάκου Κκούσιου παραιτήθηκε και ο σύλλογος καλείτο στην 4ή εκλογική συνέλευση σε διάστημα 2 χρόνων. Ο Κίκης Κωνσταντίνου παροτρύνεται εσπευσμένα από φίλους του συλλόγου να ηγηθεί της προσπάθειας για αναγέννηση και δηλώνει παρών. Ο Κρισμάρεβιτς ο οποίος εν τω μεταξύ είχε αντικαταστήσει τον Hoyos μετά την 10η αγωνιστική παραιτείται την 15ή με μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες στο ενεργητικό του και η διοικούσα επιτροπή προσλαμβάνει τον Βούλγαρο Stanimir Stoilov.

Άπαντες προ του φάσματος ανέλπιστων καταστάσεων συσπειρώνονται και η ομάδα μας με νίκη επί του πρωτοπόρου ΑΠΟΕΛ στο ντεμπούτο του Stoilov αποδεικνύει πως τα μεγέθη της φανέλας δεν εξαρτώνται από την κατά καιρούς αγωνιστική φόρμα. Η ομάδα πραγματοποιεί εκπληκτικό δεύτερο γύρο χάνοντας από εγκληματικά διαιτητικά λάθη από τον Ερμή και παραχώρησε ισοπαλία με την ανύπαρκτη αλλά τυχερή Ομόνοια στο Παπαδόπουλος. Η διαφορά από την προνομιούχο τρίτη θέση ψαλιδίζεται και πριν το τέλος της κανονικής περιόδου είμαστε 3οί και με τρεις βαθμούς από την τέταρτη πλέον Α.Ε.Κ.

Στα Play-off δείχνουμε τον απαραίτητο χαρακτήρα και διατηρούμε την προνομιούχο για την Ευρώπη τρίτη θέση.

Το εντυπωσιακό σερί επί Stoilov γέννησε προσδοκίες για την νέα season.


#
Match
Video
Picture
Report