HEAdlines

Τα βίντεο και οι φωτογραφίες που καταχωρήθηκαν απο φίλους της ιστοσελίδας θα ενεργοποιηθούν μέσα στην άλλη βδομάδα. Ο λόγος είναι ότι γίνονται κάποιες αλλαγές που θα βελτιώσουν την πλοήγηση της ιστοσελίδας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

[ 25/06/2011]

Τέτοιες μέρες το 2009 και 2010 είχαμε ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία, η αποφυγή του πρώτου προκριματικού λιγόστεψε την μεταγραφολογία, την μουρμούρα και δίνει την ευκαιρία στον Στοϊλοφ να μελετήσει δίχως πίεση τους μετεγραφικούς μας στόχους.

[ 02/06/2011]

Διαθέσιμα προς το παρόν μόνο υλικό απο τους αγώνες της τελευταίας δεκαετίας για τον θεσμό του πρωταθλήματος.

[ 02/06/2011]

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ

Αναζητήστε την προϊστορία των αγώνων με κάποια άλλη ομάδα.

Επιλέξτε Αντίπαλο & Διοργάνωση


Please select an item.

 

Newsletter

Πρόσθεσε το email σου για να λαμβάνεις τα μήνυμα τις ενημερώσεις της ιστοσελίδας.

Οταν τους "πονουσε" ο Μπομπαν..

Στην σημερινή μας δημοσίευση, θα κάνουμε μια αναδρομή 12 χρόνων και θα γυρίσουμε τον χρόνο στην ποδοσφαιρική περίοδο 1998-99. Με  παρακαταθήκη το νταμπλ από την προηγούμενη χρονιά, η κατάκτηση του πρωταθλήματος θεωρείτο κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη.

Πέμπτη αγωνιστική λοιπόν, και η ομάδα μας με τρεις νίκες και μια ισοπαλία στο ενεργητικό της ήταν αντιμέτωπη στην έδρα της με την Α.Ε.Κ που από φιλοδοξίες άλλο τίποτα, καθώς από την μια ο ενθουσιασμός που πρόσφεραν οι φαντεζί μα ανούσιοι Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές τους, και από την άλλη η εμπειρία που αποκτούσαν ως νεοσύστατη ομάδα που ήταν τότε ήταν αρκετό ώστε να δημιουργήσει τυφλές ελπίδες στον κόσμο της.

Η ομάδα μας, δεν παρουσιάστηκε όπως αναμέναμε, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε από το να έχει το πάνω χέρι σε όλο το 90λέπτο και ως πραγματικό αφεντικό στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της νήσου άφησε την Α.Ε.Κ σε παθητικό ρόλο. Η ατυχία και η μεγαλειώδες εμφάνιση του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων Σάββα Κωνσταντίνου. απότρεπαν από την ομάδα μας να πάρει το προβάδισμα που θα απελευθέρωνε τα πόδια των ποδοσφαιριστών μας. Ωστόσο η λύτρωση ήρθε λίγο πριν το 90' με σουτ από τον Σλόμπονταν Κρισμάρεβιτς, κοινώς Μπόμπαν, δίνοντας έτσι το έναυσμα στους πιστούς του ΦΟΙΝΙΚΑ να αρχίσουν το τραγούδι για το πόσο τους πονάει ο Μπόμπαν.

Η προσπάθεια πυροδότησης του κλίματος από τους αντίπαλους δεν μας απασχολεί, με ομάδα που η σύσταση της έγινε μόνο και μόνο για να μην πέσει κατηγορία η μια εκ των συνιστούντων, συν το γεγονός ότι την πιο χρυσή σελίδα τους την έγραψαν μόνο και μόνο επειδή ανάπνεαν οξυγόνο από το Αντώνης Παπαδόπουλος εμπλουτισμένο με άρωμα νικητή, μας κάνει να μην τους υπολογίζουμε ως ισάξιους. Είμαστε ανόμοια μεγέθη και δεν τυγχάνει οποιαδήποτε σύγκριση γιατί πολύ απλά ο αντίπαλος φαντάζει πολύ μικρός κοντά μας. Εν κατακλείδι για το γεγονός ότι είμαστε πρόσφυγες, μόνο προνόμιο δεν αποτελεί για εμάς και ας πάψουν επιτέλους να καλύπτουν την δική τους ανικανότητα με το αντι-προσφυγικό μένος που τους κατέχει.

Μπορεί ο χρόνος να γύρισε, αυτή την στιγμή να μην ήμαστε η ομάδα φόβητρο του παρελθόντος, αλλά η φανέλα μας είναι ακόμα πιο βαριά και η υποχρέωση για την νίκη ακόμα πιο μεγάλη γιατί τρία χρόνια χωρίς τίτλο για εμάς είναι παρά πολλά. Απαιτούμε και αναμένουμε από τους ποδοσφαιριστές μας, να κατέβουν με το πάθος και την δίψα που απαιτείται ούτως ώστε να δείξουν στους αντιπάλους ότι κουμάντο στο γήπεδο μας κάνουμε μόνο εμείς.

Υ.Γ : Αν η συμπαθέστατη ΑΛΚΗ ήταν πρώτη κατηγορία το 2009 θα βλέπαμε και δεύτερη ενοποίηση;

Δημοσιεύθηκε στις 25/11/2011

<< Επιστροφή

Videos

Αλλα Θέματα