HEAdlines

Τα βίντεο και οι φωτογραφίες που καταχωρήθηκαν απο φίλους της ιστοσελίδας θα ενεργοποιηθούν μέσα στην άλλη βδομάδα. Ο λόγος είναι ότι γίνονται κάποιες αλλαγές που θα βελτιώσουν την πλοήγηση της ιστοσελίδας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

[ 25/06/2011]

Τέτοιες μέρες το 2009 και 2010 είχαμε ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία, η αποφυγή του πρώτου προκριματικού λιγόστεψε την μεταγραφολογία, την μουρμούρα και δίνει την ευκαιρία στον Στοϊλοφ να μελετήσει δίχως πίεση τους μετεγραφικούς μας στόχους.

[ 02/06/2011]

Διαθέσιμα προς το παρόν μόνο υλικό απο τους αγώνες της τελευταίας δεκαετίας για τον θεσμό του πρωταθλήματος.

[ 02/06/2011]

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ

Αναζητήστε την προϊστορία των αγώνων με κάποια άλλη ομάδα.

Επιλέξτε Αντίπαλο & Διοργάνωση


Please select an item.

 

Newsletter

Πρόσθεσε το email σου για να λαμβάνεις τα μήνυμα τις ενημερώσεις της ιστοσελίδας.

Απο του Γκογκιτς την μετεγραφή....

...οι τελευταίοι χαμένοι βαθμοί της ομάδας μας με αντίπαλο τον Άρη στο Αντώνης Παπαδόπουλος

Σήμερα θα πάρουμε το χρόνο 14 χρόνια πίσω και πιο συγκεκριμένα στο Σάββατο 01/02/1997 όπου και χρονολογείται η τελευταία απώλεια βαθμών της ομάδας μας με αντίπαλο τον Άρη στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Το μεσημέρι η ομάδα μας έχοντας μια διαφορά ασφαλείας  7-8 βαθμών από τον δεύτερο Απόλλωνα αντιμετώπιζε στο Αντώνης Παπαδόπουλος,  σε ένα ματς ρουτίνας θα λέγαμε,  τον Άρη Λεμέσου.

Ωστόσο,  η είδηση βόμβα πως ο σουπερ-σταρ της ομάδας μας και πρώτο βιολί για τα τριάμισι χρόνια που αγωνίστηκε Σίνισα Γκόγκιτς μετεγράφηκε στον ΟΣΦΠ διατάραξε την ηρεμία στην ομάδα μας. Εάν συνυπολογίσουμε και το γεγονός πως ο Β. Μιχαήλοβιτς θα ήταν παροπλισμένος λόγω τραυματισμού μέχρι το τέλος της χρονιάς τότε η κίνηση για πώληση του Γκογκιτς περιείχε αρκετό ρίσκο και τον επαπειλούμενο κίνδυνο να χάσουμε μέσα από τα χέρια μας ένα βέβαιο πρωτάθλημα.
 
Αναπόφευκτα, το ματς με τον Άρη λάμβανε πολύ-επίπεδο χαρακτήρα, από την μια η ομάδα μας έπρεπε να αποδείξει ότι δεν θα την επηρεάσει η φυγή του Γκογκιτς και από την άλλη είχαμε την υποχρέωση  να αποχαιρετήσουμε και να ευχαριστήσουμε τον Γκοκιτς για τις αμέτρητες στιγμές χαράς που μας  είχε προσφέρει.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τους ματς με τον Άρη, η ομάδα μας αντιμετώπισε τον Άρη σαν η γάτα το ποντίκι χάνοντας σωρεία ευκαιριών προκειμένου να προηγηθεί κάτι το οποίο κατάφερε πρώτος ο Άρης σε μια από τις λιγοστές επιθέσεις του. Ο Βάσος Μελαναρκίτης όμως κατάφερε να σώσει τον ένα βαθμό για την ομάδα μας ισοφαρίζοντας λίγο αργότερα τους Λεμεσιανούς.

Υπό τον φόβο μιας προδιαγραφόμενης αυτοκτονίας και με τις μνήμες τις αυτοκτονίας του 1994 να είναι νωπές, τα πρώτα σύννεφα απαισιοδοξίας έκαναν την εμφάνιση τους στον μέχρι τότε καταγάλανο ουρανό του Αντώνης Παπαδόπουλος, δεν έμειναν για πολύ όμως,  καθώς η Ανόρθωση αποδείχθηκε ομάδα συνόλου και όχι μονάδων και πήρε άνετα το πρωτάθλημα με μια διαφορά 13 πόντων από τον δεύτερο Απόλλωνα, διαφορά που μέχρι σήμερα παραμένει ρεκόρ.

Ένα παιχνίδι με τον Άρη στην έδρα μας φαινομενικά είναι πάντα εύκολο, αλλά πρακτικά οι κίνδυνοι είναι πολλοί. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρούμε δεδομένη την νίκη και να μείνουμε στην αδρανείς, οι δρόμοι αύριο οδηγούν στο Αντώνης Παπαδόπουλος για να υποστηρίξουμε με θέρμη την ομάδα μας για την κατάκτηση του τρίποντου που θα μας διατηρήσει σε τροχιά τίτλου.

Δημοσιεύθηκε στις 16/10/2011

<< Επιστροφή

Videos

Αλλα Θέματα