HEAdlines

Τα βίντεο και οι φωτογραφίες που καταχωρήθηκαν απο φίλους της ιστοσελίδας θα ενεργοποιηθούν μέσα στην άλλη βδομάδα. Ο λόγος είναι ότι γίνονται κάποιες αλλαγές που θα βελτιώσουν την πλοήγηση της ιστοσελίδας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

[ 25/06/2011]

Τέτοιες μέρες το 2009 και 2010 είχαμε ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία, η αποφυγή του πρώτου προκριματικού λιγόστεψε την μεταγραφολογία, την μουρμούρα και δίνει την ευκαιρία στον Στοϊλοφ να μελετήσει δίχως πίεση τους μετεγραφικούς μας στόχους.

[ 02/06/2011]

Διαθέσιμα προς το παρόν μόνο υλικό απο τους αγώνες της τελευταίας δεκαετίας για τον θεσμό του πρωταθλήματος.

[ 02/06/2011]

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ

Αναζητήστε την προϊστορία των αγώνων με κάποια άλλη ομάδα.

Επιλέξτε Αντίπαλο & Διοργάνωση


Please select an item.

 

Newsletter

Πρόσθεσε το email σου για να λαμβάνεις τα μήνυμα τις ενημερώσεις της ιστοσελίδας.

Thomas Razanauskas

Λιθουανός   ποδοσφαιριστής  γεννημένος το  1976 που  συνέδεσε το όνομα του με την κατάκτηση του πρωταθλήματος 2004-05. Αποκτήθηκε την υστάτη στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουάριου. Ο γυρολόγος των σκανδιναβικών και όχι μόνο γηπέδων πριν αγωνιστεί με τα χρώματα της ομάδας μας αγωνίστηκε πέραν της Λιθουανίας σε Ρωσία, Εσθονία, Ελβετία, Σουηδία, Νορβηγία και στην Ελλάδα στον Ακράτητο.

Στην ομάδα μας έμεινε κάτι λιγότερο από 5 μήνες και πρόλαβε να αγωνιστεί στα πλείστα  παιχνίδια πριν αποχωρήσει ως πρωταθλητής στο τέλος Μαϊού. Παρά το γεγονός ότι φορούσε το 10 στην πλάτη δεν ενέπνεε καθόλου τον αέρα του 10αριού αλλά ήταν ένα χρήσιμο εργαλείο για το μικρό ροστερ που είχαμε εκείνη την περίοδο, οπόταν έδωσε πολύτιμες ανάσες εκεί που χρειάστηκε.

 Μετά από έντονο προβληματισμό ο Τιμουρ αποφάσισε την μη ανανέωση του συμβολαίου του γεγονός που οδήγησε τον Razanauskas να συνεχίσει το "ιεραποστολικό" έργο στην Νορβηγική Pors Grenland για το υπόλοιπο της περίοδου του 2005. Στην συνέχεια επαναπατρίστηκε για λογαριασμό της FC Vilnius όπου έμεινε εκεί για ένα χρόνο. Στην συνέχεια  ο  παρά κάτι εκατοστά δίμετρος  Λιθουανός βιοπαλαιστής μετακόμισε στο Azerbaijan για λογαριασμό της FC Inter Baku. Μετά από ένα χρόνο γεμάτο συμμετοχές στο Azerbaijan   παλινόστησε εκ νέου για λογαριασμό της Zalgiris Vilnius.Την περσινή περίοδο (2009-10) αγωνίστηκε στην  FK Vetra  και για την φετινή περίοδος (2010-11) πήρε μετεγραφή  Tauras Taurage.

Παρά τα 35 του χρόνια οι εμφανίσεις του οδήγησαν τον κατά  3 χρόνια μεγαλύτερο του, πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟ και   μεταγραφικό μας στόχο το καλοκαίρι το  2003, ομοσπονδιακό προπονητή της Λιθουανίας Raymondas Zudaudas να τον καλέσει στην Εθνική έτσι τον Μάρτιο του 2011 Ο Razanauskas βρισκότανε στην αποστολή της εθνικής του για το ματς με την πρωταθλήτρια κόσμου και Ευρώπης Ισπανία αλλά δεν πήρε λεπτά συμμετοχής.

Αναμφίβολα ο Λιθουανός δεν άφησε το στίγμα του στο Αντώνης Παπαδόπουλος αλλά όπως αθόρυβα ήρθε στην ομάδα καθώς όλοι περιμέναμε μετεγραφή μπαμ, αθόρυβα πρόσφερε ότι είχε να προσφέρει και αθόρυβα εγκατέλειψε.

Δημοσιεύθηκε στις 02/06/2011

<< Επιστροφή

Αλλα Θέματα